Om oss – Dryboy skip to Main Content

Om oss, och om dig.

Dryboy.se® är ett svenskt företag och varumärke. Vår mission är att bidra till ökad bekvämlighet i utemiljön för privatpersoner och företag, och till bättre funktion och längre hållbarhet för all inredning utomhus.

Vår uttalade avsikt är att överträffa dina förväntningar, och att alltid att leverera en optimal kvalitet i lösning, material och slutligt utförande. Samtidigt är det minst lika viktigt att vår produktion och våra produkter lämnar ett minimalt fotavtryck på vår miljö. Vi är övertygade om att dessa båda avsikter inte bara kan förenas, utan är direkta förutsättningar för ett hållbart och framgångsrikt sätt att skapa värde. Detta styr våra val av utomhustyg, inspirerar vår design och utvecklar vår teknik. Vi anser att idén om ”slit och släng” är förlegad, och hoppas att du är av samma åsikt.

All utveckling, design och produktion av Dryboy™ sker i våra lokaler på den blåsiga och regniga svenska västkusten. Det överdrag vi levererar till dig är vattentätt, skräddarsytt, hållbart och unikt.

Idéer, önskemål eller synpunkter? Skicka gärna ett meddelande till oss » eller slå oss en signal på telefon +46 31-75 70 700.

Mät upp din största utemöbel, vanligtvis en soffa. Ange måtten här för att visa ett pris.
Du har angett ovanliga mått. Vill du beställa en väldigt liten eller stor Dryboy, kontakta oss på info@dryboy.se

Du måste inte ladda upp en bild på din möbel, men om den har en särskild form eller ovanlig detalj kan det vara till hjälp inför produktionen av ditt överdrag.

Back To Top